Gastenboek

Wij hebben ongelofelijk genoten van ons feestje van afgelopen zondag. Jullie heerlijke locatie, de hapjes en drankjes en het lekkere eten en niet in de laatste plaats de voortreffelijke bediening hebben daar een grote bijdrage aan geleverd. De reacties die we van onze gasten hebben mogen ontvangen zijn stuk voor stuk lovend over alle aspecten van het feestje, ook met name hoe jullie het hebben verzorgd. Iedere keer ook weer met name de complimenten over de uiterste correcte wijze van de bediening en verder de lekkere hapjes en de stampotten. Kortom al met al een super geslaagd feest ! Hartelijk dank voor jullie inzet en goede zorgen.

Met ons team van 27 collega’s hebben we twee dagen inclusief overnachting gebivakkeerd op Boerderij Mossel. We hebben ons laten verwennen met borrel, lunch , diner en ontbijt. Alles was perfect verzorgd, heerlijk eten. We hadden veel te doen en bespreken en dat hebben we voor een groot deel buiten gedaan, met wandelingen op de mooie hei en en passant paarden, oerossen, zwijnen en reeën ontmoet! Chantal en haar man geven je een warm welkom en snappen goed waar je wel en niet behoefte aan hebt. Een aanrader dus om hier tijd door te brengen met een groep!

Verschillende aanwezigen op het feest bij Boerderij Mossel ter ere van mijn 80e verjaardag hebben zich tijdens een recente wandeling lovend uitgelaten over het verblijf op Mossel, over de kwaliteit van het gebodene en de vriendelijkheid van het personeel. Ik wilde u dat toch even laten weten, en u nogmaals bedanken voor de voortreffelijke gastvrijheid die u mij en mijn gasten betoond heeft. Ik heb groot respect voor de wijze waarop u uw bedrijf opgezet heeft en ik hoop voor u, dat er nog heel veel mooie zomers zullen volgen.

Dit was een van de mooiste dagen van ons leven, alles zat mee, het weer was prachtig, de schapen, het boogschieten, de oehoe, vrienden en familie en de geweldige act van onze kinderen, broers en zussen en vrienden, alles mooi! Heel hartelijk dank voor jullie prachtige plek waar we ons feest mochten vieren. Iedereen was laaiend enthousiast over jullie plekje, dus hopelijk voldoende PR om verder te groeien.