Theeschenkerij


Naast de verhuur van de boerderij is er op Mossel ook een idyllische theeschenkerij


Wist u dat de theeschenkerij al sinds begin jaren '40 bestaat?

Het prachtige terras is een favoriete trekpleister voor de vele fietsers die tijdens hun inspannende fietstochten toe zijn aan een heerlijk kopje koffie met appelgebak, een tosti of misschien wel een lekker koel biertje.

Ook aan de kinderen is gedacht: terwijl de ouders van hun cappuccino genieten kunnen de kinderen zich uitleven in de speeltuin!

Daarnaast hebben we sinds de zomer van 2013 vlakbij het terras een aantal plaatsen waar ruiters hun paard kunnen vastzetten zodat ze ongestoord van een drankje of hapje kunnen genieten.

Als het weer wat minder mooi is biedt onze schaapskooi een overdekte plek om even uit te rusten en te schuilen voor de regen.

De schaapskooi is ook geschikt voor vergaderingen, lunches, bbq's etc

Openingstijden:

Pasen tot en met oktober: dagelijks van 10u tot 18u

DECEMBER: gesloten op 8-9-15-25-31 dec. De overige dagen zijn we geopend van 10u tot 17u. Tweede kerstdag, 26 december, geopend van 11u tot 15u.

Januari: 2 t/m 9 jan dagelijks geopend, hierna op vrijdag-zaterdag-zondag van 10u tot 17u.

Januari tot Pasen én tijdens de schoolvakanties in deze periode: vrijdag, zaterdag & zondag van 10u tot 17u

Buiten deze openingstijden is de theeschenkerij en schaapskooi op aanvraag geopend voor groepen vanaf 15 personen.

 

Impressie


Speeltuin


Op ca 20 meter afstand van het terras is een mooie natuurlijke speeltuin met o.a. schommels, een wip en een klimtoren. Terwijl de ouders zich ontspannen op het terras kunnen de kleine gasten zich uitleven in de speeltuin!