Vergaderen

Sinds de herbouw van de schaapskooi beschikken we over een aparte ruimte die zeer geschikt is voor vergaderingen, trainingen, workshops en dergelijke. Deze sfeervolle locatie op de bovenverdieping van de schaapskooi is voorzien van een grote glazen pui en biedt u prachtig uitzicht over de Veluwse natuur.

In combinatie met onze groepsaccommodatie is Boerderij Mossel de plek bij uitstek voor meerdaagse heidesessies met uw bedrijf of vereniging. Onze unieke locatie midden in natuurgebied Planken Wambuis leent zich zeer voor (sportieve) buitenactiviteiten, een vaak welkome afwisseling tijdens intensieve trainingsdagen. Graag informeren wij u over de diverse mogelijkheden.

Ook wat betreft de catering staan wij voor u klaar. Van ovenverse appeltaart, tot heerlijke lunches, snacks en diner/bbq. Met eventuele dieetwensen of allergieën kunnen wij uiteraard rekening houden. Bij meerdaagse sessies is het ook mogelijk zelf te koken / bbq-en in de boerderij (groepsaccommodatie) waar u over een ruime keuken beschikt.

Wij bieden diverse vergaderarrangementen aan, voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Chantal Prangsma, info@boerderij-mossel.nl of 06-24600555